Friday, 30 September 2016

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee


Assalammualaikum. Saya ingin menganjurkan  giveaway yang kedua. Reason saya menganjurkan GA ini untuk let go hair serum yang saya baru beli pada bulan lepas di Sasa. Harganya dalam RM50. Kalau tengok pada banner dia atas, contentnya masih banyak lagi. Saya cuma pakai few ml sahaja. Saya terpaksa let go sebab serum ni tak sesuai dengan rambut saya. Nak beri kepada family saya, semua jenis rambut macam saya jugak. Daripada serum ni tak terpakai & tersimpan dalam almari sehingga expired, baik saya buat giveaway. Expired pada Februari 2019. Jangan risau mengenai hygiene. Hygiene rating 9/10. Serum ni bukan macam krim muka yang akan ada direct contact pada content dengan kulit kita.

Cara nak join GA ini, senang sahaja. Syarat-syarat Giveway adalah: 

  1. Terbuka untuk semua warganegara & juga yang menginap di luar Malaysia pun boleh. TAPI alamat pengeposan hadiah harus di dalam MALAYSIA.
  2. Follow blog penselduabee.
  3. Add to Circle G+RadhiaRazali
  4. Click iklan Nuffnang saya.
  5. Buat entry bertajuk "Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
  6. Publish entry tersebut
  7. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini. 
  8. Share/ping entry  "Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee"  dari blog saya ini di mana-mana kelab blogger di FB (Contoh: Kelab blogger , Blogger Zone, etc), dengan tekan butang "share to facebook".  Jika tiada join mana-mana kelab blogger di FB, ping/share di timeline FB sendiri pun boleh. Asalkan share..hehe. 

Senang kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa 2 minit pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 2 - 30 September 2016. Seorang pemenang bertuah akan memenangi hair serum ini & 5 pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist saya selama sebulan. Pemilihan dibuat oleh random.org. Hair serum akan dihantar kepada pemenang mengunakan poslaju Malaysia.

Hope peserta jujur & boleh follow semua syarat GA ini. Kalau ada syarat yang tak boleh buat, inform di komen.

Jika penyertaan ini tidak melebihi 20 orang, GA ini akan terbatal yea. Dan jika bilangan peserta melebihi personal target saya, saya akan tamatkan GA sebelum tarikh tutup & akan announce pemenang a.s.a.p.


Apapun, wish all of you the best of luck.


SENARAI NAMA PESERTA

Monday, 26 September 2016

COMICS GIVEAWAY BY SVIORS

Click above banner to join GA. 
GA ends on 12/10/16

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Click banner atas untuk join GA

Ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist (min 20 patah perkataan)

Produk kegemaran saya adalah brand nutrimetics. Pencuci muka, mostuirizer & toner semuanya daripada nutirmetics. Saya suka produk ini kerana menghasilkan kulit muka saya yang sihat & bebas daripada apa-apa masalah. Tapi disebabkan produk nutirmetics semakin sukar dicari (stokis sudah berkurang kerana company ni downsizing), saya bertukar kepada produk Safi. Produk Safi juga sesuai dengan kulit muka saya.