Menang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria

Menang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria


Alhamdulillah..Saya menang topup bernilai RM5 dan glass water bottle daripada  Segmen  Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria. Segmen ini dianjurkan oleh blogger Luqman Zakaria.


Menang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria
 Sampah dah parcel

Macam tahu-tahu jea ni  saya  memang nak glass water bottle. Saya ni tengah mengurangkan penggunaan plastik atas sebab-sebab tertentu. Dalam proses mengantikan semua bekas-bekas makanan & minuman daripada plastik kepada kaca. Tapi ambil masalah sedikit sebab glass container ni boleh tahan jugak mahalnya.


Menang Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria
Diselitkan dengan namecard. Glass bottle tu siap ada word of wisdom tu.

To blogger Luqman Thanks for choosing me as one of your GA winner. Semoga blogger Luqman sentiasa dimurahkan dengan rezeki blogging.

Share this:

CONVERSATION

12 comments:

  1. wahh bestnya! tahniah sis :*

    singgah klik nuffnang :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/pops-eatery-wangsa-maju.html

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh syoknya menang hadiah! Tahniah sis

    ReplyDelete
  3. Yeay! dah sampai dengan selamatnya..terima kasih sebab joined! Saya mintak maaf sangat sebab lambat post hadiah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..takpe.anyway thanks for the lovely gift yea..:)

      Delete
  4. Tahniah! Dah lama rasanya Alja tak join giveaway :D

    ReplyDelete